Over ons

Van den Bosch Carrosserie is een familiebedrijf en gaat terug tot 1850.

Wij zijn een klein carrosseriebedrijf met een no-nonsense mentaliteit, op een centrale locatie in Nederland, namelijk Veenendaal. Waar afspraak afspraak is. Waar we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Met korte lijnen, en dus met snelle actie.

Van den Bosch Carrosserie biedt totaaloplossingen, kwaliteit, flexibiliteit en bovenal: denkt met u mee.

Onze producten en diensten:

> Plywood carrosserie > Snaplock carrosserie
> Schuifzeil carrosserie > Open laadbak
> Geïsoleerde carrosserie > Afzetsystemen
> Tot 3.500 kg > Schadeherstel
> Laadkleppen > LPK | ALK
> Spuit- en reclamewerk > Onderhoud & Reparatie
> Service  

Benieuwd naar onze aanpak en oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Vacature: Carrosseriebouwer (32-40 uur)

 

Heb jij twee rechterhanden en is het opbouwen van bedrijfswagens voor jou een koud kunstje óf ben je gemotiveerd om dit te leren? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Als Carrosseriebouwer ben je verantwoordelijk voor het bouwen, monteren, verbouwen of aanpassen van bedrijfswagens. Hierbij verwerk je staal, aluminium, hout of ijzeren onderdelen op een bestaand chassis of bouwt een volledig nieuwe carrosserie op. Je werkt zowel individueel als in teamverband. Met jouw technisch inzicht en oplossend denkvermogen ben jij de ideale nieuwe collega voor het team. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar. Als het druk is bij de afdeling reparatie en onderhoud, help je ook daar een handje mee.

Jouw profiel
- Je bent in het bezit van een afgeronde (V)MBO opleiding binnen de techniek
- Je hebt enkele jaren aantoonbare, relevante werkervaring
- Je bent technisch, weet van aanpakken, werkt zorgvuldig en adequaat, bent flexibel en kan overweg met professioneel gereedschap en materialen

Ons aanbod
We bieden je een uitdagende baan in een hecht team van vakmensen met een marktconform salaris. Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract met de optie tot verlenging.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Herman Freeke op telefoonnummer 0318 512 928. Of stuur direct je cv en motivatie naar herman@boschcarrosserie.nl

Portfolio
Bekijk meer >