LPK | ALK

LPK
Een goede laadklep gaat jarenlang mee. Toch is een laadklep onderhevig aan slijtage door intensief gebruik. Die slijtage kan een defect veroorzaken, waardoor de laadklep niet of trager werkt. Of erger nog, zorgen voor onveilige situaties. Laat uw laadklep daarom regelmatig controleren, zo voorkomt u problemen.

Het regelmatig controleren en onderhouden van de laadklep is volgens de Arbo-wet verplicht. U als werkgever bent tenslotte verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werknemers. Minimaal één keer per jaar dient uw laadklep LPK gekeurd te worden. LPK staat voor Laadkleppen Periodieke Keuring en met dit keurmerk is de veiligheid van uw laadklep beter gewaarborgd.

ALK
Voor autolaadkranen is er ALK, wat staat voor Autolaadkranen Keuring. Een verplichte jaarlijkse keuring die bijdraagt aan het optimaal functioneren en de veiligheid van uw kraan.

Carrosseriebedrijf Wim van den Bosch is gecertificeerd om zowel het LPK als het ALK-keurmerk te verlenen. Maak vandaag nog een afspraak om uw laadklep of kraan te laten keuren. Bovendien helpt u zo mee de CO2-uitstoot te compenseren, want voor elke LPK of ALK-keuring die wij doen, planten we een boom op de Filippijnen. Zo dragen wij een steentje bij aan een beter milieu.Trees for All
Logo Trees for AllVrachtwagens zorgen binnen Europa voor maar liefst 30% van alle CO2-uitstoot. Door CO2-uitstoot stijgt de temperatuur op aarde. Met als gevolg hitte, watergebrek, regen- en stormoverlast en stijgende zeespiegels. Door bomen te planten, gaan we dit effect tegen. Want CO2-uitstoot kun je compenseren door nieuwe bomen te planten. Aangezien bomen in de tropen 5 keer zo snel groeien als in Nederland, is het ook het meest effectief dat daar te doen. Daarom steunen wij Trees for All met het planten van bomen op de Filippijnen, want ook wij vinden het milieu belangrijk. Dit jaar planten wij 50 bomen.
  www.treesforall.nl